TEACHING MOBILITY

Dispozitia Rectorului

 

 

Informații generale Contact

Info

În urma deciziei Prorectoratului Comunicare, relații publice și relațiile internaționale și a Direcțiunii Centrului de Cooperări Internaționale vă comunicăm faptul că
cererile pentru Dispoziția Rectorului pot fi depuse la Centrul de Cooperări Internaționale până la data de 24 iulie 2020, ora 13.
În cursul lunii august 2020, nu se vor semna Dispoziții ale Rectorului. Vă reamintim faptul că accesul în incinta Centrului de Cooperări Internționale se face în baza unei programări prealabile (telefonic sau prin e-mail).
Cererile depuse după data de 24 iulie 2020 vor fi păstrate la Centrul de Cooperări Internaționale urmând a fi procesate și semnate începând cu data de 1 septembrie 2020.
Pentru orice informații vă stăm la dispoziție inclusiv pe parcursul lunii august.

 

HCA privind luarea unor măsuri referitoare la deplasările externe

 

Temporary affidavit to submit in order to obtain the Rector`s Order

 

NOTA DECONTARE CHELTUIELI - în contextul deplasărilor anulate din cauza pandemiei de Covid-19

  • În vederea facilitării procedurii pentru DR, începând cu data de 30 septembrie 2019, originalele Dispozițiilor Rectorului aferente deplasărilor în străinătate, cu finanțare, ale cadrelor didactice și angajaților UBB,  se vor transmite direct de către CCI către Serviciul Financiar din cadrul Direcției Generale-Administrative.
    Echipa CCI va transmite beneficiarilor, prin email, o copie scanată a Dispoziției Rectorului.  Solicitanții care doresc să ridice avans sunt rugați să contacteze Serviciul Financiar în vederea stabilirii detaliilor.
  • Începând cu data de 1 iunie 2019, toți angajații Universității care urmează să efectueze deplasări în străinătate în scop profesional (în baza Dispoziției Rectorului) sunt rugați să completeze online cererea pentru Dispoziția Rectorului pe platforma CMS (https://cms.ubbcluj.ro/).

contact

Carmen ŢÂGŞOREAN

Tel: 0040-264.429.762, ext. 6025

Email: carmen.tagsorean@ubbcluj.ro

Proceduri pentru eliberarea Dispoziției Rectorului
   
 

Informații pentru angajații UBB

   
 

Informații pentru studenții UBB - nivel licență, master, doctorat

 

   
  Legislatia privind deplasarile in strainatate - HG nr. 518/1995 cu completările și modificările ulterioare