21st Century Leadership: Preparing for an Uncertain World

21st Century Leadership: Preparing for an Uncertain World

American Councils for International Education organizează, data de 01 aprilie, de la ora 11, prelegerea cu tema “21st Century Leadership: Preparing for an Uncertain World”, sustinuta de  

Prof. Dr. Sam Potolicchio, desemnat „unul dintre cei mai buni profesori ai Americii” de către Princeton Review, viitorul lider al învățământului superior american de către Asociația Colegiilor și Universităților și a fost, de asemenea, prezentat într-un articol de copertă despre programul său de leadership de către Newsweek Japonia ca fiind “Cel mai bun profesor din America”. Potolicchio este directorul executiv fondator al Centrului pentru Leadership Global al American Councils For International Education și președinte al Forumului Preparing Global Leaders. 

Sam a ținut prelegeri în peste 85 de țări, de la Oxford, LSE, Cambridge și Yale la Universitatea Komar din Irak și Universitatea de Stat din Donețk. Prof. Potolicchio predă, de asemenea, în cadrul programelor Executive Education EMBA la McDonough School of Business de la Georgetown și la Mannheim Business School. 

Evenimentul este organizat de American Councils for International Education – România, Programul FLEX Alumni, Departamentul de Stat al SUA, în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană și AmCham (Camera de Comerț Americană în România). 

Înscrierile se fac accesând site-ul: 

https://www.eventbrite.com/e/21st-century-leadership-preparing-for-an-uncertain-world-tickets-552905494217

Evenimentul se va desfășura fizic, în București, exclusiv în limba engleză.  

Skip to content