Expoziția „Unissued Diplomas”, găzduită de UBB

Expoziția „Unissued Diplomas”, găzduită de UBB

Centrul de Cooperări Internaționale al Universității Babeș-Bolyai (UBB), împreună cu Institutul Român pentru Pace (PATRIR) și cu sprijinul Direcției Patrimoniu Cultural Universitar al UBB, organizează luni, 26 februarie 2024, în Foaierul Colegiului Academic (str. M. Kogălniceanu, nr. 5), vernisajul expoziției „Unissued Diplomas”, dedicată studenților ucrainieni care și-au pierdut viața în contextul invaziei rusești.

Unissued Diplomas onorează memoria a 40 de studenți care nu-și vor mai încheia vreodată studiile universitare. Fiecare fotografie este însoțită de o diplomă onorifică și o scurtă descriere a studentului a cărui viață a fost curmată înainte de finalizarea studiilor.

Începând cu luna februarie 2023, expoziția a fost organizată în 110 locații din întreaga lume, Universitatea Babeș-Bolyai fiind prima universitate din România care găzduiește un astfel de eveniment.

Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 18:00, până luni, 11 martie 2024. Intrarea este liberă.

Skip to content