Ofertă de burse în Iordania

Ofertă de burse în Iordania

Agenția de Credite și Burse de Studii vă aduce la cunoștință oferta de burse pentru anul universitar 2023/2024, acordate în baza Protocolului de amendare a Programului de cooperare domeniile educației, culturii, turismului și mass-media între Guvernul României și Guvernul Regatului Hașemit al Iordaniei și adresei Ministerului Afacerilor Externe nr. E1-1/2634/20.07.2022, înregistrată la A.C.B.S. cu nr. 720/21.07.2022:

  • 3 (trei) burse pentru studii de licență, 2 (două) burse pentru studii de masterat și 2 (două) pentru studii de doctorat. Toate aceste burse vor fi acordate în domenii care exclud domeniul sănătății.
  • 30 (treizeci) de luni de bursă pentru stagii de cercetare. Pentru studenți, masteranzi și doctoranzi, pe diverse teme de interes, în universități din Iordania;
  • 5 (cinci) stagii de studii / cercetare pentru studenți, fiecare cu durata de 3 (trei) până la 10 (zece) luni bursă pentru studiul limbii, culturii și civilizației arabe, în universități din Iordania;
  • 3 (trei) stagii de specializare pentru cadre didactice din universități, în universități din Iordania, pe durate convenite de părți.
    NOTĂ: Statul iordanian oferă an pregătitor pentru învățarea limbii statului părții primitoare, dacă este cazul.

Mai multe detalii pot fi găsite aici:

Skip to content